Ky postim mund të përmbajë lidhje shoqëruese. Ju lutemi lexoni zbulimin tonë për më shumë informacion.
Ku do të ishte Amerika pa kafenetë e saj të dashura? Kafenetë lokale janë një element kryesor në pothuajse çdo komunitet.
Pavarësisht nëse kemi nevojë për një kontroll të shpejtë ose thjesht duam të ngadalësojmë shpejtësinë dhe të shijojmë një moment të qetë, këto biznese lokale mund të ndihmojnë në përmbushjen e këtyre nevojave. Kjo është pikërisht arsyeja pse marketingu për kafenetë është kaq i rëndësishëm.
Nëse jeni pronar i një kafeneje që dëshiron të ketë më shumë klientë që kalojnë nëpër derën tuaj, krijimi i një strategjie të qëndrueshme marketingu është thelbësore.
Pse marketingu për kafene është një sfidë unike
Ne po supozojmë se ju tashmë ofroni Wi-Fi falas për klientët tuaj dhe të dhënat e numrit aktiv të telegramit filxhanin e kafesë më të mirë në qytet. Ju duhet të ndërtoni këto përfitime dhe të merrni më shumë klientë besnikë që të kalojnë nëpër derën tuaj.
Marketingu për kafenetë ka një sfidë unike me të cilën bizneset e tjera mund të mos përballen. Si fillim, kafeja ka ekzistuar që nga fillimi i kohës.
Ndoshta kjo është një ekzagjerim, por çështja është se ne kemi shumë vite që shijojmë kafen dhe çajin. Konsumatorët kanë pritshmëri të mëdha, që do të thotë se mesazhet tuaja duhet të jenë të përshtatshme për të arritur sa më shumë dashamirës të kafesë.
Pastaj është sfida e buxhetimit. Kafenetë e pavarura duhet të arrijnë një larmi të madhe njerëzish që kalojnë një gamë po aq të gjerë lëvizjesh gjatë ditës.
Si rezultat, një strategji e përgjithshme e marketingut nuk do të jetë aq efektive sa synimi i audiencës së duhur duke mbajtur ende buxhetin tuaj në kontroll.
Ne duam të ndihmojmë baristat tanë të pavarur, ndaj kemi përpiluar një listë me disa strategji marketingu për kafenetë, duke filluar nga strategjitë e provuara dhe të testuara deri te idetë bashkëkohore të marketingut.
Marketing për kafene
Ka disa ide të shkëlqyera që mund t'i përdorni kur filloni të mendoni për marketing për kafenenë tuaj. Mbani parasysh këto koncepte ndërsa zhvilloni planin tuaj.
Krijo Historinë Tënde
Ndërsa jeni duke u fokusuar në përpjekjet tuaja të marketingut, është koha për të krijuar historinë e kafenesë tuaj.
Marketingu për kafenetë — Nga qasje të provuara dhe të vërteta në qasje më moderne
-