Kuptoni urën ndërmjet Nënshkrimit Dixhital, menaxhimit të shërbimit dhe procesit dhe përfitimeve për kompaninë tuaj

Collection of structured data for analysis and processing.
Post Reply
bitheerani523

Kuptoni urën ndërmjet Nënshkrimit Dixhital, menaxhimit të shërbimit dhe procesit dhe përfitimeve për kompaninë tuaj

Post by bitheerani523 »

Tregu global i nënshkrimeve dixhitale dhe elektronike pritet të ketë vlerë 20.4 miliardë dollarë deri në vitin 2027, me një rritje mesatare prej 31.4% në periudhë, sipas konsulencave si Gartner dhe Market Research . Në Brazil, rritja tashmë po shfaqet: vetëm në tetor 2022, në vend u regjistruan 673,506 certifikata dixhitale, një rritje prej 12,1% krahasuar me të njëjtin muaj të një viti më parë.

Numrat që tregojnë shëndetin e këtij tregu, megjithatë, ka ende shumë për të eksploruar, sipas Antonio Correia , CEO dhe bashkëthemelues i Plurio , një kompani e nisur në vitin 2021, e specializuar në zgjidhjet lista e saktë e numrave të telefonit celular formalizimin e dokumenteve dixhitale, pjesë e SafeWeb. Group , një organizatë me 25 vjet në treg dhe e konsoliduar si emetuesi i dytë më i madh i certifikatave dixhitale ICP Brasil, lider në Certifikimin Dixhital, me 15.9% të preferencës në Rio Grande do Sul, sipas sondazhit të Marcas de Quem Vendosni .

Sipas Correia , ka disa furnitorë që zhvillojnë zgjidhje për nënshkrimet dixhitale dhe elektronike , por shumë ndjekin një rrugë të cekët dhe lënë diçka për të dëshiruar në aspektin e sigurisë për klientin përfundimtar.

Image

“Në Plurio , siguria është pika e parë që mbajmë parasysh. Në fund të fundit, zgjidhja jonë do të kujdeset për zyrtarizimin e kontratave, dokumenteve në përgjithësi, për klientët ”, komenton ai. “Përveç kësaj, ne shtojmë gjurmueshmërinë, auditueshmërinë, organizimin dhe praktikën, pa pasur nevojë për një portal nënshkrimi dhe e dimë që përdoruesi pret edhe më shumë: ata duan integrimin me WhatsApp , duan të kenë menaxhimin e dokumenteve në pëllëmbë të dorës së tyre. , përmirëson rrjedhën e brendshme. Në këtë shohim një sinergji të madhe me Qualitor ”, shton ai.

Për të, integrimi i teknologjisë Plurio në BPMS të Qualitor rrit ofertën, duke i ofruar përdoruesve një përvojë më të mirë gjatë gjithë menaxhimit të shërbimit , proceseve dhe shërbimeve të tyre dhe, rrjedhimisht, duke përmirësuar marrëdhënien me klientin e tyre fundor.

“Me Qualitor dhe platformën Intelichat , e cila lejon krijimin e chatbot-eve të personalizuara pa njohuri programimi, do të jetë e mundur, për shembull, të bëhen veprime, nëpërmjet API-ve, direkt në platformën Plurio , duke marrë reagime përmes shërbimit të automatizuar , ndër të tjera, disa mundësi. ”, thekson Correia .

Fitimet që, sipas CEO , do të sjellin përparime në tregun e nënshkrimit dixhital, duke shtuar pjekurinë e integrimit, rrjedhshmërinë, sigurinë dhe automatizimin që shpesh mungojnë në zgjidhjet në këtë sektor. Dhe kjo me fokus në sektorë të ndryshëm, si Kontabiliteti, i cili po përjeton një valë në rritje dixhitalizimi, duke demonstruar gjithnjë e më shumë nevojën për të përshpejtuar procedurat e menaxhimit të dokumenteve dhe nënshkrimeve duke reduktuar letrën, dhe Administrimi i Bashkëpronësisë, në të cilin komunikimet dhe transaksionet ndërmjet pronarëve të godinave dhe administratorët kalojnë nëpër shumë procese, duke gjeneruar dokumente që duhet të nënshkruhen për të provuar vendimet.
Post Reply